Pub brengt bouwbedrijven en flexkrachten op de dezelfde golflengte

Praktijk Uitzendburo Bouw (PUB)

Praktijk Uitzendburo Bouw, kort gezegd: PUB, is een gespecialiseerd uitzendbureau met haar pijlen gericht op de bouw. Wij werken nauw samen met Bouwmensen FNZ en werken samen vanuit één gebouw op de locaties: Leeuwarden, Heerenveen en Nunspeet.

Doel Praktijk Uitzendburo Bouw

Ons doel is de bouw te voorzien van flexibel inzetbaar en voldoende gekwalificeerd personeel. Ontstaan in de crisisperiode om in eerste (ex)leerlingen van Bouwmensen FNZ door middel van ons praktijkuitzendbureau te behouden voor de branche. Al snel wisten ook bouwvakkers of zzp’ers ons te vinden als bemiddelaar tussen hen en de bedrijven.

Daarnaast past de service van een uitzendorganisatie als goede aanvulling op de 1 loket gedachte voor personeel en scholing, voor de bij ons aangesloten bedrijven in de bouw.

Wij bemiddelen niet alleen voor functies in de bouw maar zeker ook UTA-functies. Van hen hebben al velen een mooie werkplek gevonden.

Flexibel inzetbaar en vakkundig personeel

Wij streven er naar om hét uitzendbureau voor en van de bouw in ons werkgebied te zijn. Iets waar we de afgelopen jaren druk aan hebben gewerkt en nog steeds werken en die zeker zijn vruchten afwerpt. Er is namelijk sterk behoefte aan flexibel inzetbaar en vakkundig personeel, waarbij zowel de wensen als eisen van de werkgever en de uitzender centraal blijven staan. Bouwmensen en het uitzendbureau zijn nauw aan elkaar verbonden, maar het uitzendbureau heeft haar eigen uitstraling waarbij zij onafhankelijk, d.m.v. goede persoonlijke contacten, laagdrempelig en tegelijkertijd professioneel aan het werk is.

Geen winstoogmerk

Wij werken niet vanuit een winstoogmerk wat voordelen oplevert voor de inlenende bedrijven. Maar het persoonlijk contact en het ontzorgen op het gebied van personeel en organisatie is nog wel het meest positieve element.

Voor de uitzender werken wij uitsluitend volgens de afspraken “Uitzendwerk in de bouw” die gemaakt zijn tussen de ABU en CAO-partijen voor de bouwnijverheid. Naast deze stevige basis bieden wij cursussen aan ter verbetering en ontwikkeling van de uitzender, die ook nog eens kunnen worden gegeven op de eigen locatie. Door de samenwerking met Bouwmensen FNZ beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats.

Meer over ons uitzendbureau

Heeft u vragen over Praktijk Uitzenburo Bouw (PUB)? Neem dan gerust contact met ons op!

Zij vonden wat ze zochten

Vandaag met 180 uitzendkrachten
Ondersteunen wij ruim 80 klanten
Met 3 vestigingen
25 nieuwe inschrijvingen deze maand

Wat ons uniek maakt

  • Passend werk
  • Loon volgens CAO Bouw
  • Flexibel
  • Goed gekwalificeerd personeel
  • Soepel en slagvaardig
Flexibele vakkrachten De juiste persoon op de juiste plaats