Kerstpakketten uit kersttruck

Deze week vierden wij bij Praktijk Uitzendburo Bouw dat we Kerstmis en het einde van het jaar naderen. En dan is het ook tijd voor de kerstpakketten. 

Om de kou te trotseren staken we een vuurtje aan, regelden we glühwein, warme chocolademelk en broodjes worst met zuurkool… Maar we lieten ook de kerstman komen, niet in een slee maar met een kersttruck. Een grote vrachtwagen vol met kerstgeschenken.  

Kerstpakketten zelf samenstellen

De truc dit jaar was dat we als bedrijf niet de standaard kerstpakketten uitdeelden, maar dat de medewerkers zelf mochten bepalen welke geschenken ze wilden. Met muntjes en een grote tas mochten ze de truck in en kiezen uit elektrische apparatuur, (kook)boeken, tassen, woonaccessoires en nog veel meer. Voor iedereen was er wel een passend geschenk of meerdere geschenken te vinden. 

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagd samenzijn voor medewerkers en personeel. En aan de reacties te horen is dit concept goed ontvangen! Leuk dat we dit samen met Bouwmensen Friesland en Bouwmensen Nunspeet konden organiseren.


Zij vonden wat ze zochten

Vandaag met 180 uitzendkrachten
Ondersteunen wij ruim 80 klanten
Met 3 vestigingen
25 nieuwe inschrijvingen deze maand

Wat ons uniek maakt

  • Passend werk
  • Loon volgens CAO Bouw
  • Flexibel
  • Goed gekwalificeerd personeel
  • Soepel en slagvaardig
Flexibele vakkrachten De juiste persoon op de juiste plaats