Werken in de bouw

Wil jij werken in de bouw: op de bouwplaats of op kantoor. Voor beide ben je bij Praktijk Uitzendburo Bouw (PUB) aan het juiste adres.

Het is ons doel om voor jou een passende baan te vinden. Mocht jij geen voldoende scholing hebben, of wil je je zelf nog verbeteren, daarvoor organiseren wij regelmatig cursussen en workshops, die betrekking hebben op de bouw. Je kunt hierbij denken aan VCA, aanhangerrijbewijs, BHV, luchtdicht bouwen, na-isoleren, loodcursussen, autocad e.d.. Als het nodig mocht zijn, of wij je daardoor een werkplek kunnen bieden, dan zullen wij daarover met je in gesprek gaan. Kortom: kom werken in de bouw.

Samen met Bouwmensen FNZ, hét samenwerkingsverband voor het opleiden van jongeren in de bouw, hebben wij de kennis en kwaliteit om dit alles waar te maken.

Wij werken met een klein team en daardoor hebben wij korte lijnen. Wij kennen onze uitzendkracht persoonlijk en zouden dan ook graag met jou kennismaken en een werkplek voor je regelen.

Naast deze korte lijnen en persoonlijk contact wil jij natuurlijk weten wat werken in de bouw en via PraktijkUitzendbureau Bouw (PUB) voor jou nog meer kan betekenen:

 • passend werk waar jij je goed bij voelt.
 • loon volgens CAO voor de bouw. Dit betekent ook vakantie-/roostervrijedagen.
 • overige arbeidsvoorwaarden volgens uitzendwerk in de Bouw (Bouwpakket en BouwVakpakket).
 • afdracht bouw-/pensioenpremie aan Cordares.
 • collectieve ziektekostenverzekering met minimaal 5% korting op de premie.
 • mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Kom eens langs of stuur je CV.

Zij vonden wat ze zochten

Voor welke functie zoek je een baan?

Jij weet als geen ander waar je goed in bent. Jij zult dan ook op zoek gaan naar die functie waar jij het meeste werkplezier uit haalt. Wij hebben verschillende vacatures die allemaal met de bouw te maken hebben. Je kunt hierbij denken aan timmerman, metselaar, calculator, werkvoorbereider, bouwplaatsopruimer, uitvoerder, projectleider etc.

Wij helpen je graag bij het zoeken naar die werkplek waar jij met plezier naar toe gaat. Samen maken wij daar een win-win situatie van, want wees nu eerlijk….. jij een prima werkplek en het inleenbedrijf een gemotiveerde uitzendkracht.

Als WERKVOORBEREIDER ben je een schakel in het bouwtteam.
TIMMERMAN, METSELAAR, VOEGER, TEGELZETTER : jij bent de handjes in het bouwteam.
Een goede CALCULATOR is onmisbaar in het bouwteam. Jij zorgt voor de juiste berekeningen.
Ook zijn er vacatures die minder voor de hand liggen. Hierbij kun je denken aan: KITTER, BOUWPLAATSOPRUIMER en (bouwgerelateerde) ADMINISTRATIEVE functies.

Schrijf je vandaag nog in

Vul het online inschrijfformulier in of neem direct contact met ons op via:

(058) 215 70 37

info@pub-zf.nl

Vandaag met 180 uitzendkrachten
Ondersteunen wij ruim 80 klanten
Met 3 vestigingen
25 nieuwe inschrijvingen deze maand

Wat ons uniek maakt

 • Passend werk
 • Loon volgens CAO Bouw
 • Flexibel
 • Goed gekwalificeerd personeel
 • Soepel en slagvaardig
Flexibele vakkrachten De juiste persoon op de juiste plaats