Wet- en regelgeving

Nieuwe wet- en regelgeving. Regelmatig krijgen wij vragen van bedrijven, maar ook van uitzenders,  over de verschillen tussen eigen personeel (vast werk) en het inlenen van het personeel. Eén van de vragen die regelmatig gesteld wordt is of er door het bedrijf transitievergoeding moet worden betaald als de inleen stopt. Ook de uitzender wil graag weten of hij er recht op heeft ondanks dat hij geen vast werk heeft.

Zodra er nieuwe wet- en regelgeving is komen er vaak veel vragen los. Daarom organiseren wij, naast natuurlijk al telefonisch of persoonlijk uitleg te hebben gegeven, 2x per jaar een middag waar wij op al deze vragen uitleg geven. Dit wordt meestal gehouden rond de kerstvakantie en de bouwvakvakantie. Onder het genot van een hapje en drankje is het tevens een leuke middag om elkaar eens op een andere manier te spreken.

Deze manier van persoonlijk contact blijven wij zeker aanhouden maar PUB streeft er ook naar om ook op de website en via facebook meer van dit soort zaken (wet- en regelgeving)  kenbaar te maken en te bespreken.

Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Neem gerust contact met ons op!


Zij vonden wat ze zochten

Vandaag met 180 uitzendkrachten
Ondersteunen wij ruim 80 klanten
Met 3 vestigingen
25 nieuwe inschrijvingen deze maand

Wat ons uniek maakt

  • Passend werk
  • Loon volgens CAO Bouw
  • Flexibel
  • Goed gekwalificeerd personeel
  • Soepel en slagvaardig
Flexibele vakkrachten De juiste persoon op de juiste plaats