BBL-opleiding uitvoerder Bouw/Infra

De enige BBL-opleiding Uitvoerder Bouw/Infra in Friesland, telt op dit moment nog maar 9 cursisten. Hiervan hoopt 1 leerling dit jaar zijn diploma te halen. 

Met nog 8 leerlingen is de opleiding niet meer levensvatbaar en zal, zonder nieuwe aanwas, moeten worden beëindigd. 

Dit gaat ons na aan het hart en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vakmensen die graag verder willen leren om als uitvoerder aan de slag te kunnen gaan. Dit geldt zowel voor niveau 3 werknemers die u zelf in dienst hebt, als voor uitzendkrachten die via PUB (Praktijk Uitzendbureau Bouw) ingeleend (kunnen) worden.

Uitvoerder Bouw/Infra, niveau 4 is een 2- tot 3-jarige opleiding. De cursist gaat één dag per week naar school (van 14:00 uur t/m 21:45 uur). De opleiding start direct na de zomervakantie 2019. De leslocatie is in Leeuwarden.

BBL-opleiding uitvoerder Bouw/Infra

Tegemoetkoming kosten

De kosten voor de opleiding bedragen ongeveer 540 euro, daarnaast is het boekengeld 250 euro per jaar. Voor deze opleiding is een forse tegemoetkoming in de kosten mogelijk uit het opleidingsbudget van PUB (STOOF).

Voor een werknemer die u zelf in dienst hebt kan hiervoor in bepaalde gevallen een beroep gedaan worden op het loopbaantraject (Concreet). 

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij:
Wierd Hoekstra (06- 4623 7426) en Anne Dijkstra (06- 1070 9669) beide werkzaam bij PUB.

Wij hopen op uw medewerking en om er zo, met z’n allen, voor te zorgen dat deze opleiding voor Friesland behouden kan blijven.

Nieuwe aanwas hard nodig

Wij van Bouwmensen en PUB zijn van mening dat nu de bouw weer aantrekt, deze mensen hard nodig zullen zijn. Immers, veel bedrijven hebben tegenwoordig een flexibele schil en complex werk. Daardoor heb je goede uitvoerders nodig die hun vak verstaan en deze groep goed kunnen aansturen en daarnaast uw bedrijf door en door kennen.

Nogmaals, heeft u binnen uw bedrijf enthousiaste vakmensen waarvan u denkt dat zij geschikt zijn om een stap te maken? Meld hem of haar dan vandaag nog aan voor de BBL-opleiding. Niet alleen het Friesland College, maar ook de huidige 8 cursisten zullen u oprecht dankbaar zijn!


Zij vonden wat ze zochten

Vandaag met 180 uitzendkrachten
Ondersteunen wij ruim 80 klanten
Met 3 vestigingen
25 nieuwe inschrijvingen deze maand

Wat ons uniek maakt

  • Passend werk
  • Loon volgens CAO Bouw
  • Flexibel
  • Goed gekwalificeerd personeel
  • Soepel en slagvaardig
Flexibele vakkrachten De juiste persoon op de juiste plaats