6 bussen met studenten naar Bouw Compleet

Op woensdag 9 oktober gaan een kleine 300 studenten van de Friese ROC’s naar de vakbeurs Bouw Compleet in Hardenberg. Dit op initiatief van Praktijk Uitzendburo Bouw, Praktijkopleider Bouwmensen, Bouwen aan de Bouw en Bouwloket Friesland.

Dat het initiatief met enthousiasme is ontvangen, ondanks de studieopdracht die aan het beursbezoek gekoppeld is, blijkt uit het grote aantal deelnemers. Naast het gratis vervoer, inclusief toegangskaarten, gaan de studenten van de opleiding Bouwkunde op zoek naar duurzame en circulaire materialen voor toepassingen in de bouw.

In de eigen stand van PUB en Bouwmensen (hal 1, stand 110) kunnen de studenten het Circulair Modulair Huis ontdekken. Een nieuw schoolproject van Bouwmensen. Het is een echt huis, maar dan in het klein, zo’n 2,5 bij 3,5 meter, dat vanaf volgend jaar ingezet gaat worden als lesprogramma voor scholen. Verder kunnen de examenklassen zich op de beursvloer, bij zo’n 120 exposanten, oriënteren voor een baan in de Bouw en Infra.

Dit uitstapje naar Hardenberg brengt onderwijs en praktijk bij elkaar en de mbo’ers komen zo in aanraking met alle nieuwe ontwikkelingen in de bouw’, aldus Wierd Hoekstra (PUB).

Bouw Compleet – voor Bouwend Noordoost Nederland – wordt gehouden van 9 tot en met 11 oktober in Evenementenhal Hardenberg. Ook interesse in gratis toegangskaarten?

Kijk op: https://www.pubbouw.nl/vakbeurs-bouw-compleet-2019/.

Naar meer nieuws…


Zij vonden wat ze zochten

Vandaag met 180 uitzendkrachten
Ondersteunen wij ruim 80 klanten
Met 3 vestigingen
25 nieuwe inschrijvingen deze maand

Wat ons uniek maakt

  • Passend werk
  • Loon volgens CAO Bouw
  • Flexibel
  • Goed gekwalificeerd personeel
  • Soepel en slagvaardig
Flexibele vakkrachten De juiste persoon op de juiste plaats